hakuna matata

martes, 4 de diciembre de 2012

MOSTRA DE JOGUINES A BARCELONA


Mostra de Joguines a Barcelona!


EXPOSICIONS DE JOCS I JOGUINES AMB ASSESSORAMENT PERSONALITZAT PER A LES FAMÍLIES


Voleu veure una extensa mostra de joguines de les que surten a la televisió i també dels que no surten? Voleu rebre assessorament de gent que entén, de joguines, abans d'anar a fer les compres nadalenques? Les respostes les trobareu visitant l'exposició de joguines que les ludoteques Olzinelles, Casa dels Colors i Poble-sec organitzen a les Cotxeres de Sants. Les ludotecaries i ludotecaris estaran a la vostra disposició per guiar-vos i assessorar-vos de tot allò que vulgueu saber, tot passejant entre els jocs i les joguines.

Què és l'exposició de joguines?

És una mostra de joguines per a totes les edats. L'objectiu principal és ajudar els nens i nenes i les seves famílies a fer un consum responsable d'aquests productes tan especials i tan atractius per als nens.

Què hi trobareu?

Joguines classificats segons tipus de joc: petita infància, joc simbòlic, joc de taula de petits i de grans, manualitats, etc.



Recordeu


L'exposició no és un espai de joc. Ajudeu els nens a entendre que la finalitat és veure i provar joguines de veritat abans de triar només condicionats per la televisió o pels catàlegs.



Del 27 novembre a l'1 de desembre de 2012 a l'Auditori de les Cotxeres de Sants (c. Sants 79)


Imatge de un dels jocs que hi podem trobar, entre molts altres:

No hay comentarios:

Publicar un comentario